دکترحسین هرسیج در بیست و چهارمین مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه اصفهان براصل مهم بین المللی سازی پژوهش در دانشگاه اصفهان تاکید نمود .
به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر حسین هرسیج در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه اصفهان اظهار داشت: در بحث های علمی و تحقیقاتی افرادی که کارهای عمیق انجام می دهند سعی می کنند از انبوه اطلاعاتی که مرتبط به تحقیق استفاده کنند ولی کپی برداری نمی کنند و این رویکرد مهمی در انجام تحقیقات علمی و کاربردی است.
دکتر هرسیج در ادامه ضمن تاکید بر بحث جامعه محوری و تمدن سازی دانشگاه اصفهان تصریح نمود: امروز فهم این مهم که چه علمی نافع است و چه چیزی به درد این مملکت می خورد بسیار حائز اهمیت است. نگاه ما باید به مسائل جامعه باشد.
دکتر هرسیج در ادامه اظهار داشت: تحولات عمده تاریخی ناشی از ایثار و از خودگذشتگی افرادی است که به دنبال دستیابی به منافع شخصی خود نبودند. ما دانشگاهیان باید امروز شیوه و روش استادانی که تقدیر می شوند را فراروی خود قرار دهیم و به عنوان الگو برای دستیابی به دانشگاهی جامعه محور و تمدن ساز از آن بهره مند شویم.
وی همچنین ضمن تاکید بر تقویت بین المللی سازی دانشگاه از زحمات دکتر اسدالهی در حوزه بین المللی سازی و دکتر منصوری در حوزه علم سنجی اساتید تشکر و قدردانی نمود.
دکتر هرسیج افزود : در بحث بین المللی سازی باید اقدامات فرهنگی گسترده ای صورت پذیرد و همه واحد های دانشگاه باید شاخص های بین المللی سازی را تقویت نمایند.
دکتر جواد اسدالهی مسئول کمیته بین المللی سازی در دانشگاه نیز، ضمن ارایه بسته حمایتی تعاملات بین المللی اعضا هیات علمی دانشگاه اصفهان اظهار داشت: برنامه پیشنهادی دکتر زلفی گل به مجلس شورای اسلامی بر افزایش پذیرش دانشجوی خارجی و رفع موانع پذیرش دانشجو،افزایش دانشجویان بورسیه سایر کشورها به عنوان یک فعالیت استراتژیک برای کشور ، حمایت از ایجاد دانشگاه در کشورهای همسایه با تمرکز بر کشورهای محور مقاومت، تسهیل فرصت های مطالعاتی اعضا هیات علمی و دانشجویان دکتری جهت انتقال علم و فناوری به داخل کشور، استفاده از دیپلماسی علم جهت افرایش قدرت نرم نظام مقدس جمهوری اسلامی در جهان اسلام و ابعاد فراملی، استفاده از دیپلماسی علم و فناوری جهت صدور فرهنگ ایرانی اسلامی و اثر بخشی در بیداری اسلامی و طراحی و تصویب آیین نامه ویژه تعاملات ملی و بین المللی تاکید نمودند.
فرهنگسازی باید به گونه ای باشد که همانگونه که امروزه عضو هیات علمی بدون پژوهش)بدون
مقاله( ممکن و متصور نیست، عضو هیات علمی غیرفعال در زمینه ارتباطات بین المللی هم در
گروه های آموزشی، عضو غیر هماهنگبا گروه باشد.استادی که در هیچ رویداد بین المللی شرکت نمی کند، بازدید کننده بین المللی ندارد و خود نیز از دانشگاه و مرکز علمی بین المللی بازدید نکرده و تجربه تعاملات بین المللی ندارد، صرفا در جغرافیای شهر خویش محدود بوده و گستره فکر و اندیشه اش نیز محدود به همان حوزه جغرافیایی شده و نمی تواند )و نباید( دانشجویانی تربیت کند که در عرصه بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشند.این بسته حمایتی است! آیین نامه نیست. تخصیص امتیازات پیشنهادی برای یک فعالیت در این بسته همه منوط به تحقق شرایط آیین نامه های مربوط و موجود برای آن فعالیت توسط مراجع ذی صلاح است. به طور مثال، امتیازات پیشنهادی برای شرکت و یا ارایه مقاله در یک کنفرانس، زمانی قابل اعطاء است که شرایط شرکت در کنفرانس و کیفیت کنفرانس توسط گروه، دانشکده و حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه، بر اساس آیین نامه های موجود، تایید و تصویب شده باشد روح کلی حاکم بر طرح تشویق افراد برای فعالیت هر چه بیشتر در حوزه تعاملات و ارتباطات بین المللی است. در عین حال جنبه دیگر آن، الزام تدریجی اعضاء و گروه های آموزشی به درگیر شدن در این حوزه می باشد.
همچنین در ادامه دکتر منصوری نیز گزارش مبسوطی از وضعیت پژوهشی دانشگاه در پایگاه های استنادی و راهکارهای بهبود آن ارایه نمود.
گفتنی است در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه اصفهان در سال 1400،حدود 23 نفر معرفی شدگان به وزارت علوم، افتخار آفرینان کشوری و استانی و همچنین 35 نفر برگزیدگان هفته پژوهش دانشگاه با حضور هیات رییسه، جمعی از اعضای هیات علمی و کارمندان عصر روز چهارشنبه 8 دی ماه سال جاری در محل سالن همایش های پیامبر اعظم(ص) مورد تقدیر قرار گرفتند .